Vítr.
Zkus namalovat vítr,
jak rodí se a sílí.
Zkus namalovat bouři
v tu pravou chvíli,
kdy v moři vlny zvedá,
jež o skály tříští
a vrátit se již nedá,
co vzaly sebou zpět.
Zkus namalovat vítr,
když v poli hladí klasy,
jako chlapec dívce svojí,
provoněné její vlasy.
Namalovat vítr ?,
snad se to ani nedá,
když neustále hledá,
kudy odletět.
Přečteno 122x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, šerý, Marten, Medved23, Psavec, paradoxy, petrzal, Fialový metal, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (5)