Anotace: 26. 3. 2022 radikální otevřenost
radikální otevřenost je největší cesta k poznání našeho nitra :-) kéžby ji chtělo praktikovat více lidí, abychom věděli, na čem jsme, anebo nejsme :)
29.03.2022 15:52:30 | Venuše nad ránem
Přesně tak. Bohužel spousta lidí na to nemá. Ředí pravdu, protože si myslí, že ví lépe, kolik toho druhý snese. Jsem z toho unavená.
16.04.2022 21:07:50 | barking bitch