Nijak mi to nevadí, nejsem ani věřící, jen jsem si nastolil otázky bez odpovědí.
I ateista může přemýšlet o duši, tomu nic nebrání. :-))
29.03.2022 15:20:15 | Kan
Kdysi ve středověku se pokoušeli oddělit duši od těla, ale ani s boží pomocí bohužel neuspěli. Ale tolik krásných mučících nástrojů k tomu vynalezli. :-) Promiň můj morbidní humor ateistický.
29.03.2022 13:45:13 | Lighter