Blesk
Jak ranní rosa
co s letním dnem zmizí,
uplyne čas náš,
bez povšimnutí, na této Zemi.
A bude to dlouho najednou,
co jsme tu byli.
Zmizíme my, naše vzpomínky,
radosti, smutky a chyby.
Je těžké vzdorovati osudu,
co jak blesk uhodí-
náhle a nečekaně -
do stromů, do zvířat, do lidí...
Přečteno 163x
Tipy 8
Poslední tipující: Fil, šerý, Marten, paradoxy, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)