byla jako holka
která si vedle vás
začne malovat stíny
zrovna jsem nám
rozléval sklenky
zula se
vylezla na gauč
začala po něm skákat
a křičela: ,,tady
by se tak krásně milovalo!,,
v životě
musíte být připraveni na ledacos
sáhl jsem po ledu
a odpověděl: ,,myslíš
to vážně?...,,
jako plachý poeta bych vzal do zaječích led neled.. :)
30.03.2022 15:07:39 | DvorskyJan
Já někdy Péťo nevím, jak ti komentář napsat,
aby v něm bylo zkrátka všechno, co bych Ti chtěla říct.
Tak to dnes pojmu tak trochu jednoduše, ovšem o to víc
spontánně....Prostě Tvé psaní žeru!! :-)
30.03.2022 13:19:45 | Dreamy