Malá kapka,
z nebe dolu padá.
Je ráda
že na ní přišla řada.
Nebe slza
co vláhu zemi nese
Duhu v slunci
vůni v lese.
~☆~
Poslouchej tohle je opravdu zdařilá poezie :)krátké , výstižné
30.03.2022 17:11:52 | xoxoxo
Těch kapek ve vlasech mám víc.
Jen chci říct.
Povedla se.
Hezký den.
30.03.2022 15:38:05 | Fialový metal