V prastarém
zchátralém domě
poletují motýli.
Na zdi visí
obraz ženy.
Na schodech
přikován
nespouštím z ní oči.
Ta tvář.
Všude kolem
pavučiny
prach
plesnivějící listí.
Odkud jen
je sem vítr navál?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?