Anotace: 28. 3. 2022 zamyšlení na dece v parku se známou knihou
když čtete svou oblíbenou knihu
po letech
je známá, ale pořád překvapí
otevírá zavřená témata
a dělá most mezi vaším současným a minulým já
vyvolává stejné emoce, tak trochu jinak
břinká na stejná části vaší osobnosti, tak trochu jinak
věci, které se líbily, se pořád líbí, tak trochu jinak
a líbí se i nové věci
stejná slova, jiné pocity
a díky tomu poznáte, že jste to vy, kdo se změnil
ne kniha