Zástupy lidí, věcí minulých,
jenž zvolna rozpadly se v prach.
Ulpělé částečky, doteky prachu
na našem vnitřním živí se strachu
A v stínu noci lezou ven.
Být
prostotou té mysli,
Čistí, jako jsme sem přišli
Bez předsudků.
Krásní v životě.
~☆~
No jo, ale že nám ta čistota po narození dlouho nevydržela:-(ST.
31.03.2022 20:08:57 | Jeněcovevzduchukrásného
No teda, ty se měníš před očima :)
31.03.2022 11:46:53 | paradoxy
Lehounce... a po špičkách
31.03.2022 12:04:15 | Protos1182