v přítmí
opuštěného motelu
sjíždíme svá těla
utrženi ze řetězů
a zbaveni zábran
tlučeme postelí o popraskanou zeď
padají poslední obrazy
a naše předsudky
v rohu bliká lampa
se zaťatými prsty
v mých zádech
křičíš do noci: ,,kde
jsi sakra celou tu dobu byl?,,
Na plavý sever, nebo snědý jih. Jen mít navigaci v dobrém směru... k vášni čich.
Zachvít duší, spojit dva v jedno tělo. Co by Píťo, více naše žití chtělo*
01.04.2022 00:27:52 | šerý
Ráno jsem přišla pozdě na poradu. Začali až po mém příchodu. Kolega to uvedl slovy - na tebe se hodí počkat. Tak se tu usmívám, že o tobě to platí asi též :-)
31.03.2022 22:26:33 | Vivien
...někdy jsem z Tvých komentářů v rozpacích (v dobrém slova smyslu)
PS: ta Veliká noc mě mrzí
02.04.2022 21:13:03 | piťura