Vlnky vlasů jak noty linek,
jemné jsou, plné kudrlinek.
Rovné jak koňská hříva,
neříkej, někdo se dívá?
Oko, svět a pohled.
Získat na věci jiný nadhled.
Být nejlepší ve své hudbě
jak parazit nebýt v cizí skladbě.
Být svůj
své tóny hrát
Škatulky not jiných
Emoce, jim dovolit se smát .
Znělý smích hlouposti své
tomu čekání na druhé.
Ti nikdy se neozvou
Jen písmena, noty ruku pomocnou.
Čas stromů.