Anotace: Based On A True Story.
Děkuji za komentář. To zní skvěle ... obraz od Dalího nebo Gigera. Na druhého jmenovaného jsem určitě myslel.
Mě se ten plurál strašně líbí, energie toho slova ...
V rámci víry určitě Ganéšu vnímám jako symbol štěstí, tentokrát to bylo jiné,
když jsem slyšel v noci ty táhlé potemnělé zvuky ...
Ale nevnímal bych to příliš negativně.
K životu prostě ty ztráty patří.
A někdy nás osvobodí.
02.04.2022 21:45:33 | Marek Lučin
představuju si to jako obraz od Dalího, nebo od Gigera... je to úžasné...
ale zamotal jsi mi hlavu těmi Ganéši, už tím plurálem plurálu vlastně:) (pán zástupů) a se štěstím jej asi tady taky nespojuješ?
ale snad cítím cos tím chtěl říct... a líbí se mi to moc*
01.04.2022 17:34:28 | Sonador