tužba
Anotace: o sebevykrádání...myslím,že drastická.
kradu
představy z vlastní hlavy,
blízská těla
ze dnů zadlužené slávy,
já, zloděj iluzí.
chci se srazit,
ať vůbec něco cítím,
vůni strachu
v bílých rukavičkách chytím,
než do něj narazím.
jsem kleptomanem
a kradu vlastní duši,
vždyť je prázdná,
aniž kdo cokoli tuší,
možná se naplní
a možná otupím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)