Nádech,
vzduch, vodopád mysli.
Výdech,
Mysl se čistí.
Otevřené dveře
dovnitř i ven.
Každý
uvnitř má svůj sen.
Vidět
někdo ho umí
jiní
sotva ho tuší.
Zapsáno uvnitř
tam.
Tam někde v "duši"
Né jen to, co se prý sluší.
☆☆ ☆☆
☆☆☆ ☆ ☆☆☆
☆☆☆☆☆
☆