ulička úzká až se bojím
že mě domy sevřou
jak obrovské čelisti
na kraji náměstí
muži v kavárenské zahrádce
něco řeší nad sklenkami
lodička přivázaná k molu
houpá se poblíž mostu
na pozadí bílých trajektů
tři hezké ochránkyně
svádivé jak dívky na lovu
mě k nim však nepustí
aspoň se tu můžu
zadarmo napít vody
nedaleko kostela