Anotace: čerstvé zápisky z procházky mezi činžáky... mám trochu problém s rytmem, ale je to psané tak, jak mne to napadalo.
... také mi v tom něco chybí ... závěr mi přijde nějak useknutý ... atmosféra ale dobrá ... a stavěl bych na "odiv", já vím je to divné slovo ... ale je to tak ...
20.03.2007 08:47:00 | JardaCH