Svět byl v tu chvíli
úplně nový
Velmi dlouho
mě vůbec nenapadlo
jej kritizovat
nechtěl jsem měnit
neznámé věci
Vše bylo cizí
v lecčems i matka
narozená do nové role
V rukou mé babičky
byla utvrzována
v nové identitě
Svou cizotu mohla kompenzovat
měnit neustálou blízkostí
proto jsem vyžadoval zpívání
Když jsem necítil
potřebu ovlivňovat matku
kvetl čas nádherou
Nemusel jsem plánovat
bylo mi tak dobře
Neměl jsem sílu
stále v hlavě chystat co bude
nebylo potřeba
Budoucnost ještě neexistovala
Asi to není
Bůhvíjaká holka