Děkuju. Ty mě chápeš, za což jsem Ti vděčná. Vím, že to se mnou není snadné, ale vzhledem k tomu, že už skoro dva roky přežíváš moje nálady, doufám, že to ještě pár let doklepem.
No, asi bych měla nechat těch sentimentálních řečí...Tak Ti ještě jednou z celého srdce děkuji. Mám Tě ráda...
22.03.2007 10:53:00 | Sophia
krásně se to čte lidem s pošramocenou dušičkou.. však vždycky se muí jednou někdy.. najít.. někdo.. s podobnými názory, kdo ji pochopí
20.03.2007 01:19:00 | Sharon
Po dlouhé době mám zase čas.. a můžu si hezky číst básně.. a musím říct.. že jsem si hezky početla..
19.03.2007 23:03:00 | Najlin