Narodila se
Anotace: Malování slovy 2022
Narodila se báseň,
byla koťátkem.
Kočičí mámou i úsudkem.
Slunce hřálo.
Náladou neklamalo.
Mňouká to den.
Vrní i sen.
Pak koťátko se protáhlo
a na sluníčko usmálo.
Mrak nechtělo.
U teplé mámy se hřálo.
Pít mlíčko chtělo.
Příroda hladí
a má skutky.
Mimo slov letí
něha vrátky.
Vánek přidá
cukru do pohádky.
Míchám lektvar uklidnění.
Kočičí převtělení.
A pak se natáhnu na sluníčko.
Kocour je v tahu.
Je dlouho po ránu
a já dech saji i bez flámu.
A z přírodního parfému.
A se srdcem jdu
a jednou přinesu i malinu.
Ze zahrádky.
Čas dává a jásá.
Být teď a tady.
Mimořádná krása.
Přečteno 203x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, Kan, Fialový metal, Básník Karel, Psavec, Amonasr, paradoxy
Komentáře (6)
Komentujících (4)