změny a obavy
egem jsou tvořeny
Bolí
To hnutí mysli
uvnitř se tříští
Sílu bere.
Kde sílu brát
milovat
Do světů snových
stále jen utíkat.
Moci se zastavit.
s někým....
Dýchat.
Když snový svět
Se stane těsným
Kde dech brát?
A za ním leží
Celý vesmír
Jen přestat utíkat...
Teorie je krásná,
Ovšem praxe pokulhává
Aspoň mně
Pěkná je...
03.04.2022 23:28:23 | Lexi
moc hezké je s někým dýchat a pro někoho dýchat:)
03.04.2022 22:49:41 | xoxoxo
Ano, moci se zastavit a s někým dýchat. To bychom potřebovali všichni. Času "je málo" já myslím, že si ho hlavně nedokážeme udělat.
Hezká báseň, vyvolala zamyšlení (i když možná s mírným odklonem od tématu =) )
03.04.2022 22:19:22 | Roser