Obavy mít
některá slova vyslovit.
Pouzdro strachu
pomalu rozpustit.
Obraz v zrcadle.
Mluvit
vše, co chci říct
Kdy, a jak
slova použít.
Obraz malovat
Těšit se říkat
co dávno měl jsem říct
Vyjádřit vše,
slovy.
Polibek dát
Vždyť víš
Občas jsou slova znát.
Bez řeči.
Tiše
Hebce.
☆
No já ze své letory moc nesouzním. Je to, jako "cítit" úsměv bez hlesu a mimiky, či dotýkat se těla ve znakové řeči? Snad jen slova z osrdí dobře uvážit a neplýtvat s nimi!
Vyznat se z citů skutkem a slovem - bez falše, viny.
04.04.2022 14:41:12 | šerý