Kamarádce Janě
Anotace: Malování slovy 2022
Řekla jsi,
že rozděláme barvy.
S Tebou mě to baví.
Na zahrádce.
Bude všechno kvést
i nálada hvězd.
Přišla jsi s tím sama.
Krásná zpráva.
Tak necháme rozkvést kytky.
Prosvítíme zídky.
Máš školu v Bechyni.
Já zas myslím na rýmy
a s Tebou dobře je mi.
Píši já barvami
a ty něžně hladí.
Jako Ty.
Výkres.
Překvapení poví.
Jaro zní.
Den a my.
Přečteno 204x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Amonasr, Psavec, Frr, paradoxy, J's .., Dejvis, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)