*~~**~~*
V koupelně na vaně
tam sedí dva Diblíci
každý je schovaný
v koupací čepici.
Potom se postaví
a hop,do vany si skočí
voda tam však není.
Ježkovic voči!
Tak se tam prochází
a něco hledají
na sucho ve vaně
jen naštvaně koukají.
Pusťte nám už vodu
třeba i studenou
nám ještě neloupe
jako vám v kolenou.
Vana plná vody
ta je pro nás nutná
i s pěnou nám chutná.
Vy nevíte jak vypadá
malý Diblík z koupelny?
Hlavičku má jako višni
a je celý barevný.
Někdy nosí ploutve
jindy skafandr
to když se pustí Diblíci
do potrubí na vandr.
Ale… dlouho je to nebaví
v potrubí je „bléééééé“
a tak honem zpátky
tak to Diblíkům do vany
pěkně rychle jde…
~~~*~~~*~~~