když už jsme se smáli oba
odcházel jsem z domu
a povídám: ,,děkuju
za všechno,,
En stála v kuchyni
a zeptala se: ,,za co?,,
zastavil jsem se
a odpověděl: ,,no
za tu večeři...,,
nastalo ticho
ve kterém jsme
na sebe koukali
za chvíli
jsem navázal: ,,...a
taky za to víno
a kávu,,
En se usmála
a pokračovala: ,,a
za co ještě?,,
mrknul jsem na ni
začala se smát
když už jsme se smáli oba
dodal jsem: ,,a
taky za tu vystrčenou prdelku...,,
Přečteno 173x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Lioness, Fialový metal, Kett, Amonasr, maliska, mkinka, Psavec, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (5)