Živý sen.
Ze starého gramofonu,
stará hudba hraje, na kliku.
Stará hudba krásných tónů,
na prastarém parníku.
V drahých róbách dámy,
ve fracích a redingotech páni.
Prostě parta k pohledání,
jako herci od reklamy.
Vůně drahých doutníků,
zlatavé whisky a starých vín.
Pohyby laciných komiků
a odkvetlých balerín.
Někdy si sny pamatuji,
když ve spánku jasně plují.
Můžu je zapsat do pamětí,
pro své blízké, pro své děti.
Přečteno 125x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Marten, Fialový metal, Frr, mkinka, paradoxy, Sonador
Komentáře (5)
Komentujících (4)