Žena
Anotace: Malování slovy 2022
Usměje se i podpoří,
když se nedaří.
Element přání zní.
Víla i hromádka.
Nalezená pohádka.
Dech nekonečna.
Jiná a něžná.
Prstíky jedou v energii.
Šamanka a ovládá telepatii.
Je zrozená z knihy.
Listy barví do lásky
a netrápí jí vrásky.
Životem studovaná
v naději oblečená.
Beruškou nazývána.
Modroočka jako kočka
zpívá a počká
na song osudový.
Z duše zní.
Bez kamení.
Po temeni.
Víra, křest i ladění.
Dobra převlečení.
Jí a Jí. La a lí.
Přečteno 114x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, Kan, Fialový metal, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)