Pomalé tóny,
i tlukot srdce v hrudi.
Uvnitř se hřeje
však okolí studí.
To teplo dávat,
okolí jemně hřát.
Odpuštění sobě
Jiným z dětství dát.
Vnímat svobodu,
mysli i těla.
Jen říci:"Pověz",
že "náhoda to chtěla?"
Cesta uvnitř
dlouhá se být zdá
Rovnováha mysli
A krásy dar
☆☆☆ || ☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆
☆
Svobodou nechat se vést,
i když nevíš kterou z cest...
Krásné velikonoce, Míro:)
16.04.2022 21:38:18 | Emily Říhová
Pěkná i živá .)
05.04.2022 15:15:05 | Constantine