...
Нет ненависти, да правде
любовь - не взрыватель в снаряде
повреждения тела не даст
поцелуй, вот сердца энтузиаст
как победить спор, дай ответ
заката или пожара отсвет
у тебя в глазах - покажи
зеркалом друг другу подскажи
přebásněno:
NE pro nenávist, ANO pravdě
láska není rozbuška v náboji
nemá škod tělu haldy na skladě
- polibek ukrývá v závoji
jak řešit spor, najde odpověď
červánků odblesk, aneb požáru
co z toho v očích máš? Ukaž teď
v zrcadlení, oba do páru
Přečteno 177x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, mkinka, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)