Učila jsi mě milovat
a nenávidět zároveň,
mezi světy poletovat,
ikdyž pod mojí úroveň.
Učila jsi mě číst,
i tam někde mezi řádky,
popsat bílý čistý list,
vstoupit tiše do pohádky.
Pohádku co prožíváme spolu,
někdy chvilku v smíchu,
jindy zase v bolu,
složenou do triptychu.
Trojí obraz naší lásky,
promítnutý v časoprostoru,
city dané občas v sázky,
osudu vždy navzdoru.
Pěkné dílko.
05.04.2022 21:20:52 | mkinka