Postupně se rozpadá
sluneční svit
a s ním i dobrá nálada
volá mě prázdný byt
sezení v letních parcích
a kouření levnýho tabáku
hovor o zběsilých starcích
a pak se vrátit k baráku
vyčkat pár minut
prodýchat černý plíc
nebyl to přelud
že už nesejdem se víc
a s posledním nádechem
vycházím schody
a pak se otočím
však tam už nestojí
ten můj
přítel do nepohody
... a přijdeš zas někdy?