Ve stínu hvězd
Ve stínu hvězd
Měsíc pláče,
že své ztratil stříbro,
když v noci hrál si na boháče.
Hvězdy je našly,
jím se přizdobily,
aby na temném nebi
jasnější byly.
Schovaný za hvězdami
své stříbro hledá
Měsíc bledý,
žádná ho dobrovolně nedá.
Slibuje a prosí,
od jedné ke druhé chodí,
a když mu nevyhoví,
tak ji s nebe shodí.
Přečteno 181x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Marten, Psavec, Muff, mkinka, Fialový metal
Komentáře (5)
Komentujících (3)