Tak jako sochař.
Jako sochař dlátem
sochy tvoří,
tak perem se má duše
rozhovoří.
Tak jako vítr kraje mění,
já sveřepě píšu
verše až do kuropění.
Mráz, když zastaví čas
a myšlenky nemají cíl,
na okno budoucnu píšu vzkaz,
jinak by zítřek nepochopil.
Přečteno 123x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Akrij8, Emily Říhová, Psavec, Květka Š., Amonasr, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)