Aurora
bylo už k ránu
ale ještě tma
v pokoji hrála televize
a za oknem se pomalu probouzel svět
vrátila se
voněla venkem
a já se ze spánku zeptal
na její večer
mlčky
přitulila se ke mně
natlačila prdelkou (to
bylo dobré znamení)
a příroda zařídila zbytek
vpadla mi do života
jako divoká řeka
jako tuhle noc do snů
kdy chtěla
a pak ještě...
když už bylo venku modro
připravovala nám kávu
zrušil jsem všechny dopolední schůzky
a sešel za ní do kuchyně
posadil jsem si ji na stůl
a zeptal se: ,,chodíš
taky vůbec někdy spát?...,,
Přečteno 272x
Tipy 27
Poslední tipující: barking bitch, Akrij8, Fil, Dreamy, Amonasr, Lioness, Fialový metal, Vivien, šerý, Friday, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)