ten začátek mi nevím proč připomněl TOHLE ...Jedna dvě, Freddy jde
tři a čtyři k tobě míří
pět šest kříž dej v pěst
sedm osm ztratíš rozum
devět deset stát
nikdy nechoď spát! .)
JINAK DOBŘE VYVEDENÝ PSYCHO JE TVŮJ TEXT, TAKY TO TAK NĚKDY MÁM
08.04.2022 16:18:59 | xoxoxo
... jen já jsem živý
... smrtihlav
... co stíná denně jako páv
... ustrašený dav
08.04.2022 10:10:53 | Fialový metal