My jiní
je nás málo
zmíráme
to jsme my
my výrazní
my barevní
nebo bezbarví
ale nic mezi tím
my temní
co umíme být jemní
my s divnejma vlasama
se špatným střihem
a bez uniformy
my věčně pod sedativy
ale to málokdo ví
páč vyzíráme arogantní
my odlišní
my jiní
my mimo čas
Přečteno 193x
Tipy 11
Poslední tipující: Krahujec, Fialový metal, Amonasr, šerý, Marten, paradoxy, CORONATION, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)