Slunce do oken se směje,
ať se zima jak chce snaží.
Tolik síly v sobě skrývá,
slunce do oken se dívá.
Na Tebe se směje,
nakukuje do pokoje.
Říká:"bude zase líp",
slunce plní tepla slib.
Sílu dává, všemu.
vždyť vše má svojí cenu.
Krása, radost v slunci.
V očích Tvojich tančí.
~☆~