Mládí
Koně volnou stepí pádí,
za nimi víří prach,
jejich hřívy vítr hladí,
na širých rovinách.
Stepí se ženou zběsile,
pod kopyty duní zem,
ženou se, ženou bez cíle
mizí za obzorem.
Jsou volní jako ptáci,
i bez křídel se vznáší,
a když za obzor se ztrácí,
zůstávají v mysli naší.
Přečteno 120x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, mkinka, jenommarie, Vivien, Fialový metal, šerý, Psavec, Marten
Komentáře (3)
Komentujících (3)