V zapadlé ulici.
V zapadlé ulici starý krám
s knihami a vším, co patří k tomu,
k poznání i vzpomínkám,
ve starém, šedivém domu.
Prodavač nabízí příběhy, nabízí snění,
pro radost i dlouhé chvíle,
na smutek a k zapomnění,
pro moudré i pošetilé.
Múzy se tam vznáší
u stropu a kolem všude,
to co umí, nudu plaší,
tak to bylo, je a bude.
Přečteno 117x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Krahujec, šerý, mkinka, Fialový metal, Psavec, Frr, Marten
Komentáře (0)