Sbírka: Vzdoromládí
Doteky s vírou
bolestné ostrým železem,
neboť materialistická inkvizice
vyhání ze mě Boha,
kterým si nejsem tak úplně jist.
V roce, kdy se žádná kometa neobjevila,
narodil se člověk
nahý a bez kapes.
Pak vyrostl do vyychrtlého
zarostlého individua.
Láska a víra jsou silnější než žití.
Naděje je v nás.
10.5.1988