...lepší psát o ničem...;-)než nepsát vůbec jako já...bez nálady a inspirace.
11.04.2022 15:50:30 | Marten
Zapomněl jsem přestoupit.
Co teď ?
Chci zpět ?
Bude mi lépe bez DPH a dalších daní ... co se valí rychleji než ...
A to Ty víš.
Hezký den přeji všem ...
Co chystají se do posledního e-halíře zaplatit bez mrknutí oka.
11.04.2022 10:28:25 | Fialový metal