Ruce.
Rozpraskané dlaně,
v nich třísky zadřené,
visí odevzdaně,
v pěsti zavřené.
Vzpomínky nepotěší,
mnohé v dávnu mizí,
slunečnice ptákům věší
na mladé břízy.
Má svůj svět,
zpátky se neotáčí,
v ruce květ
utržený na bodláčí.
Přečteno 142x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Marten, Psavec, Friday, paradoxy, Fialový metal
Komentáře (0)