Závany vůně zvolna nese,
nabral je na loukách a v lese.
Vánek ty vůně zvolna nese
touhou vlasy jemně třese.
Hřejivá vůně kolem se vine
Jiná na pobřeží, či v horském "klíně"
Kde vodopád z "hůry" zvolna padá
A vůně vody, v větru se pak nese.
Vůně a život
Teplo a světlo
Slovo a cit
Dětská vůle žít.
~☆~
Když vítr proběhne se strání
posbírá vůni jarního tání,
načechrá vlnky zurčící řece
pak na světě je krásně přece...
Krásný večer, Mirku :)
26.04.2022 22:22:41 | Emily Říhová