Poděkování slunci
Anotace: Malování slovy 2022
Vítr fouká trochu.
Milý brachu.
Slunce podá ruku.
Zima střídá jaro.
Ptáček hledá hnízdo.
Poslouchám dech přírody.
Dělej též i Ty.
Bolest se drtí v zákoutí
a veseleji je i nad louží
v nejspodnějším podlaží.
Dříve božstvo.
Drahé slunce.
Milé ptactvo.
Den utíká a ví.
Laskavou pamětí.
Ať dobře je Ti
i milý zajíčku v doupěti.
V blaženosti citu
ladím větu.
Kéž krásný den je tu
díky slunci i lásce.
Píši stručně v milé bárce.
Děkuji Ti slunce.
Přečteno 164x
Tipy 14
Poslední tipující: Dani Lou, Sonador, Donutkaa, Fialový metal, Frr, Amonasr, Dejvis, Kan, Psavec
Komentáře (10)
Komentujících (6)