Anotace: Je/jsi pro mě výjimečná ... .
Jedné ženě verše moje sluší
že upsal jsem ji srdce
i přidal k tomu duši ?
Nestydim se za to věru
v životě potkat takovouhle ženu
Je mi vším, čím může někdo být.
Pro ni vše, a nitro nezradit
v těžkých chvílích něžně pohladit.
Být vším, čím jeden druhému může být .
~☆~