prstem mi vybral
mé spodní prádlo
a dál
už jsme si jenom hráli
s omámenou sebeúctou
dělali jsme věci
a fotografie
jeden pro druhého
pro nás
pro vzpomínky
utrženi ze řetězů
unášeni vášní
brali jsme si
co potřebujeme
co oba tak postrádáme
on mne
a já jeho...
spolykaný do dna
těžce oddychoval
a já ho měla
ještě na okamžik
jenom pro sebe
než se stal
znovu
cizím člověkem
než odešel
za ní...
...pokud zrovna
nedělá veliké věci
jenom si tak sedne
a počítá lodě
když pluje kontejnerová
dolije si drink
několikrát za den
okřikne
bezděčně štěkající psi
no
a pak je večer...
;-)
21.06.2023 14:37:26 | piťura