Básničku cítím jako subjektivní terapii. Z psychologického hledisku v záplavě přemíry pocitů je lepší se takto vypsat a mluvit tímto prostřednictvím o tom, co duní a nenechat to doutnat ještě více.Lidská duše je hodně zranitelná a potřebuje ze sebe určitý plast recyklovat. Tak to cítím.
21.04.2022 07:24:35 | mkinka
Docela komplikovaná pro pochopení.Je v tom jistá nekonkrétnost(pro ščtenáře) a také kostrbatost...bez přímky sdělení a poslání. Nepiš o sobě , ale o životě a přirozenosti, strastech a starostech, bolesti, štěstí a lásce.
13.04.2022 21:07:47 | Krahujec
Mnoho, holt občas autor nechce, aby čtenář pochopil :)
A nepsat o sobě, ale o životě, bolesti, lásce, atd... Není to všechno snad mojí součástí? Nejsem to já?
13.04.2022 21:48:22 | Amiradi