když někomu můžeš věřit,
nepoznané, co trápí když získá tvar.
Najít ho, to je dar.
Čistota bez přetvářky
třeba jak kvítek sedmikrásky
Slunce, co v zimě umí hřát.
Pochopení, co křídla umí dát
Něhu, co neumí předstírat
soucit, odpuštění i city znát.
~☆~
Jsem rak, sobě neodpustím nic
jiným jsem naučil se odpustit
jen díky ní jsem čím jsem
krásně mi voní, les, hlína, voda, zem.
A touha co litry v žilách mám.
Jo, bojim se, ze zůstanu sám
~☆~
Myslím, že zaručený návod na štěstí neexistuje. Každý si musí jít za tím svým, co ho udělá šťastným. Poslouchej své srdce a věř svým instinktům, to ti napoví
13.04.2022 11:07:09 | Marry31