Sbírka: Vzdoromládí
Dobře vám tak.
Neměli jste soudnost.
Teď máte bídu a žal.
Shořel chrám
a v ruinách se povalují mrtvá těla ptáků.
Dobře vám tak.
Chtěli jste jiným určovat právo k žití
a Jordán se proměnil v řeku krve.
Možná budete mít kliku
a oni pochopí,
o co šlo tomu na kříži.
20.5.1988