Pro někoho ničím,
Pro někoho vším.
Bez ohně není dým
A není ohně bez kouře.
Kolikrát nemluvím,
V hlavě tisíce slov
Kolikrát nemluvím
jen v básních přemýšlím.
O citech
Pro Tebe být
Jsi oheň
Kéž budu dým.
~☆~
Zde protiklady musí být, ale Tam už jistě ne.Hezky se to četlo.
14.04.2022 19:42:10 | Jeněcovevzduchukrásného
dým ohně, jenž se před Tebou rozhořel bude vonět astrální květenou+pozemskými růžemi.../tak/...ST***
14.04.2022 15:57:00 | Frr