Anotace: ...
.
v naškrobeném tichu
neklidná rybka
voňavá prsa
bonbónek na cucání
strmé skály
až na dno propasti
s krumpáčem poetika
No teda, jak pejsek a kočička pekli dort.
15.04.2022 19:41:40 | Vivien
ano milá vivien, tak to bylo a tak holt.... pejsek a guláš a čokoláda a hořčice a zmrzlina a buřty a kočička a...
15.04.2022 23:11:04 | Yry
Verše do očí mě plynou. Yryštinou, neotřelou.*
15.04.2022 16:07:36 | šerý
a ty jsi věrnej, čtenáři můj uchopenej
15.04.2022 23:13:29 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?